Aanbieding!

Verwijderbare Fijne Kerst en Gelukkig Nieuwjaar Muursticker

Verwijderbare Fijne Kerst en Gelukkig Nieuwjaar Muursticker bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

11.95 6.49

Bestellen

Beschrijving

Verwijderbare Fijne Kerst en Gelukkig Nieuwjaar Muursticker bestellen?

Omschrijving

Het is bijna de tijd van het jaar om geluk en plezier te verspreiden, en wat is nou een betere manier om dat te doen dan je ruime te versieren om dit feestelijke seizoen te vieren? Je hebt de sokken al opgehangen en de kerstboom opgezet, maar je muren blijven nog steeds redelijk leeg. Maak je geen zorgen, deze feestelijke Verwijderbare Fijne Kerst en Gelukkige Nieuwjaar Muurstickers zullen deze leegte perfect vullen!

Deze verwijderbare muursticker is de perfecte toevoeging voor je huis en kantoor voor het Kerstseizoen! Vind gewoon een vlak en droog oppervlak en je kunt de sticker moeiteloos opplakken. Verwelkom je gasten in huis met een warm welkom, met deze Fijne Kerst muursticker op jie raam! En als het weer tijd is om de versieringen weer eraf te halen? Dan kun je de stickers gemakkelijk verwijderen door ze voorzichtig eraf te trekken. Zo kun je ze voor vele toekomstig Kerstdagen weer gebruiken. Doordat ze zelfklevend zijn, zullen ze ook geen afdrukken achterlaten. 

Geef je kale muren vandaag al meer sfeer en verfraai je ruimte met deze Verwijderbare Fijne Kerst en Gelukkig Nieuwjaar Muursticker.

Materiaal: Vinyl
Papierformaat: 27 x 45 cm
Kleur: Rood en Wit

Merk:

Verwijderbare Fijne Kerst en Gelukkig Nieuwjaar Muursticker bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

> Bestel nu!