Aanbieding!

Slim Slaapmasker

26.95 21.95

Slim Slaapmasker bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

Bestellen

Beschrijving

Slim Slaapmasker bestellen?

Omschrijving

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen  is dat een betere slaapkwaliteit  een beter leven mogelijk maakt? Of iets in die trant, althans……dus waarom zou je jezelf niet een betere nachtrust gunnen?

Niet langer hoef je te tolereren dat je laat op moet blijven door de huilende  baby van de buren, of de blaffende hond of in het algemeen gewoon door  een luidruchtig huishouden. Optimaliseer je slaap en geniet eindelijk van verdiende rustige nachten door gebruik te maken van dit geluiddempende Slimme Slaapmasker!

Verbind je Slaapmasker met de Sleepace App en kies uit een verscheidenheid  aan Wit Geluid en  ASMR opties om je slaapkwaliteit te verbeteren. Het Slimme Slaapmasker  detecteert je slaapstadium met zijn ingebouwde sensorische systemen en schakelt automatisch uit om de slaapbewakingsfuncties te activeren.

Het is tijd om afscheid te nemen van je mopperig ochtendgezicht en je vijf koppen koffie voor 12 uur ‘s ochtends en hallo te zeggen tegen stralende ochtenden met het geluid van tjilpende vogels en ochtendwandelingen. Het Slimme Slaapmasker zal je in de ochtendmens veranderen die je altijd al wilde zijn.

Materiaal: Zijde + Lycra

Maat: S (53.01 cm X 54.99 cm), M (54.99 cm X  57.00 cm), L (57.00 cm X 59.00 cm), XL (59.00 cm X 60.96 cm)

Gewicht: 35 -37 g
Lengte kabel: 158 cm

Kleur: Zwart

Merk:

Slim Slaapmasker bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

> Bestel nu!