Aanbieding!

Rendierenthema Toiletbrilhoes en Vloerkleed Set

Rendierenthema Toiletbrilhoes en Vloerkleed Set bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

19.95 13.95

Bestellen

Beschrijving

Rendierenthema Toiletbrilhoes en Vloerkleed Set bestellen?

Omschrijving

Kom de zaal met rendiertoiletten versieren, fa-la-la-la-la la-la-la-la! ´t Is weer tijd om Kerst te vieren, fa-la-la-la-la la-la-la-la!

Het kerstseizoen is begonnen. Dat betekent dat het weer tijd is om je huis in kerstsfeer te brengen voor de feestdagen. Je hebt al je versieringen al uitgestald, maar op één of andere manierlijkt de badkamer nooit dezelfde feestelijke sfeer uit te stralen als de rest van je huis. Wij begrijpen je helemaal; het is moeilijk om kerstversiering te vinden die specifiek gemaakt is voor badkamers, tot nu toe iniedergeval! Wij laten je graag kennismaken met de Rendierenthema Toiletbrilhoes en Vloerkleed Set voor in de badkamer!

Gemaakt van niet-geweven stof, waardoor deze set, bestaande uit een toiletbrilhoes en vloerkleed, niet alleen zacht en warm aanvoelt voor jouw comfort, maar er ook nog eens heel mooi uit ziet met zijn schattige rendierenontwerp dat ongetwijfeld een lachop het gezicht tovert van elk familielid of elke vriend!

Bezorg je familie en vrienden vreugdevolle momentenwanneer ze dit kerstseizoen bij jou op bezoek komen met deze feestelijke Rendierenthema Toiletbrilhoes en Vloerkleed Set voor in de badkamer.

Materiaal: niet-geweven stof
Toiletbrilhoes Grootte: ~ 34 cm x 44 cm
Vloerkleed Grootte: ~ 57 cm x 50 cm
Toilettank Grootte: 43,5 cm x 22 cm x 12 cm
Gewicht: ~ 190 g
Kleur: Multi-colour

Merk:

Rendierenthema Toiletbrilhoes en Vloerkleed Set bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

> Bestel nu!