Aanbieding!

Herbruikbare Koffiecups voor Nespresso Machines

19.95 15.95

Herbruikbare Koffiecups voor Nespresso Machines bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

Bestellen

Beschrijving

Herbruikbare Koffiecups voor Nespresso Machines bestellen?

Omschrijving

Ben je gewoonweg DOL OP je ochtendkoffie die vers gebrouwen wordt in je favoriete Nespresso Apparaat? Elke keer dat je een lege koffiecup weggooit, moet je echter weer aan al dat giftige plastic denken dat de oceanen vervuilt. En denk eens aan dat gedoe van het telkens weer nieuwe cups halen wanneer ze op zijn. Of wanneer je een lekker bakje koffie wilt zetten, maar erachter komt dat de koffiecups WEER op zijn. Je hebt geprobeerd om over te stappen op oploskoffie, met de gedachte aan het milieu en efficiëntie, maar die proeft gewoon niet hetzelfde. Nou, wij hebben de perfecte oplossing voor jou – de Herbruikbare Koffiecups voor Nespresso Machines zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van jouw verrukkelijke kopje ochtendkoffie.

Verminder plastic afval en uitstapjes naar de winkel door elke capsule te vullen met je favoriete gemalen koffie en gebruik, en hergebruik hem met je Nespresso Machine, net zoals elke andere Nespresso capsule! Maak hem voor gebruik gewoon goed schoon voor de beste smaak. Daarbij is hij multifunctioneel – gebruik de capsules om thee met theeblaadjes te zetten of om warme chocolademelk met cacaopoeder te maken.

Red de planeet en bespaar tijd, terwijl je elke ochtend je favoriete koffie drinkt met deze geweldige Herbruikbare Koffiecups voor Nespresso Machines!

Materiaal: Voedselveilig PP Plastic + Roestvrijstalen filter
Grootte: 35 mm
Kleur: Zwart

Merk: Amai

Herbruikbare Koffiecups voor Nespresso Machines bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

> Bestel nu!