Aanbieding!

Eenhandige Zeepdispenser

24.95 15.49

Eenhandige Zeepdispenser bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

Bestellen

Beschrijving

Eenhandige Zeepdispenser bestellen?

Omschrijving

Eenhandige Zeepdispenser

Heb je er ook zo’n hekel aan wanneer je beide handen moet gebruiken om zeep uit dispensers te pompen?  Tenzij ze natuurlijk geautomatiseerd zijn, maar de meeste van ons zijn niet zo deftig. Oké, we snappen het, de wereld zal niet eindigen als je beide handen gebruikt , maar zeg , je weet dat we hacks hebben voor letterlijk alles en zeepdispensers zijn geen uitzondering hierop!

We bieden je de Eenhandige Zeepdispenser aan. Om hem te gebruiken hoef je slechts je hand onder het mondstuk van de dispenser te houden, op de onderkant van het mondstuk te drukken om de gewenste vloeibare zeep op de palm van je hand te laten lopen; moeiteloos en gemakkelijk als wat.

********************************************

Met een mooi Noors design waarvan je zeker weet dat het een mooie aanvulling is op elke badkamerinrichting . De dispenser heeft ook een brede mondopening  voor eenvoudig bijvullen en schoonmaken; deze Eenhandige Zeepdispenser is de perfecte badkamer accessoire, in ht bijzonder voor mensen met smetvrees, en voor  iedereen in het algemeen.

Materiaal: ABS + Roestvrijstaal
Vermogen: 400 mL
Kleur: Lichtgrijs, donkergrijs
Maat: 80 mm x 220 mm (B x H)

Merk: Jordan&Judy

Eenhandige Zeepdispenser bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

> Bestel nu!