Aanbieding!

Drijvende Kettingfleshouder (5 Voordelen Van Het Drinken Van Wijn ELKE DAG)

30.00 15.95

Drijvende Kettingfleshouder (5 Voordelen Van Het Drinken Van Wijn ELKE DAG) bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

Bestellen

Beschrijving

Drijvende Kettingfleshouder (5 Voordelen Van Het Drinken Van Wijn ELKE DAG) bestellen?

Omschrijving

Drijvende Kettingfleshouder

(5 Voordelen Van Het Drinken Van Wijn ELKE DAG)

Laat de wetenschap de volgende keer dat u besluit of u een fles wilt ontkurken, een beslissing nemen. Gemaakt door donker gekleurde druiven te pletten en te fermenteren, is rode wijn al vele jaren bestudeerd en er wordt gedacht dat het een hele reeks gezondheidsvoordelen heeft (uiteraard met mate geconsumeerd). We hebben enkele van de potentiële voordelen van rode wijn opgesplitst, inclusief het nieuwste onderzoek en alles wat u moet weten voordat u naar meer vino gaat.

********************************************

1. Kan je hart beschermen:

Rode wijn kan verschillende cardio-beschermende effecten hebben, en uit een recent onderzoek is gebleken dat het drinken van rode wijn verband hield met een lager risico op het ontwikkelen van hartaandoeningen. Maar de American Heart Association wijst op een mogelijk probleem met het huidige onderzoek en stelt dat er geen oorzaak-gevolg-verband bestaat en dat verschillende andere factoren, zoals voedingsgewoonten, een rol kunnen spelen. Als u bijvoorbeeld elke avond rode wijn drinkt, volgt u mogelijk ook een mediterraan dieet, wat misschien te danken is aan de gezonde voordelen van het hart.

2. Kan ontstekingen bestrijden:

Rode wijn is overvloedig aanwezig in bepaalde polyfenolen, waaronder resveratrol, anthocyanins, catechins en tannines (proanthocyanidins en ellagitannins). Met name resveratrol wordt niet alleen in rode wijn aangetroffen, maar ook in voedingsmiddelen zoals druiven, pinda’s, chocolade en bepaalde bessen. Onderzoek wijst uit dat de fenolverbindingen in rode wijn antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen vertonen. Het onderzoek suggereert niet alleen dat consumptie van rode wijn de insulineresistentie kan verminderen, maar het kan ook oxidatieve stress verminderen.

3. Kan je geest scherpen:

De flavanolen in wijn kunnen de lichaamscellen beschermen die gezonde bloedvaten ondersteunen – een belangrijk fysiologisch voordeel dat de bloedtoevoer naar de hersenen kan verbeteren en de ontwikkeling van schadelijke plaque kan voorkomen. Dierstudies suggereren dat met name resveratrol leeftijdsgebonden geheugenverlies kan voorkomen.

4. Kan een lange levensduur bevorderen:

Geef het de schuld van de ontspannende effecten van het opslurpen. Langdurige bevolkingsonderzoeken hebben matig alcoholgebruik gekoppeld aan een langer leven. Onderzoek suggereert ook dat het mogelijk is om het effect van resveratrol te versterken met een uitgebalanceerd dieet dat de nadruk legt op voedzame voedingsmiddelen boordevol voedingsvezels, vitamines en mineralen (vergelijkbaar met het mediterrane dieet). Combineer je glas dus met een gezonde maaltijd!

5. Kan de stemming verbeteren:

Studies hebben een matige alcoholinname gekoppeld aan een beter humeur (en je dacht dat dat gewoon gerucht was!). Een onderzoek uit 2014 toonde aan dat mensen die een glas wijn dronken in een onaangename omgeving, dezelfde mate van stemmingsverbetering ervoeren als mensen die in een aangenamere omgeving vertelden.

 

Heeft u al flessen wijn in huis maar kunt u hem nergens neerzetten? Richt je huis in met onze Floating Chain Bottle Holder! Deze decoratieve en originele flessenhouder bestaat uit aan elkaar gelaste metalen schakels die aan de basis de nodige stabiliteit bieden, zodat de flessen alleen bij hun nek worden ondersteund, waardoor de indruk ontstaat dat ze zweven. Ideaal om de tafels van de modernste restaurants en wijnbars of zelfs de huizen van uw meest geavanceerde klanten te versieren.

Specificaties:

  • Gemaakt van metaal (crome)

  • Origineel en elegant design

  • Capaciteit voor één fles

  • Afmetingen ca .: 14 x 19 x 18 cm

  • Verpakking en handleiding in 24 talen (Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Pools, Hongaars, Roemeens, Deens, Zweeds, Fins, Litouws, Noors, Sloveens, Grieks, Tsjechisch, Bulgaars, Kroatisch, Slowaaks, Ests , Russisch, Lets)

Merk: Innovagoods

Drijvende Kettingfleshouder (5 Voordelen Van Het Drinken Van Wijn ELKE DAG) bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

> Bestel nu!