360 Graden Waterbesparende Kraan Accessoire voor Keukens en Badkamers

14.95

360 Graden Waterbesparende Kraan Accessoire voor Keukens en Badkamers bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

Bestellen

Beschrijving

360 Graden Waterbesparende Kraan Accessoire voor Keukens en Badkamers bestellen?

Omschrijving

Ben je die onregelmatige waterdruk van je kraan ook helemaal beu? Je moet wel drie keer draaien om de kraan open te krijgen zodat het water kan stromen, maar één keer teveel draaien en je kraan maakt al het geluid van een propeller van een speedboot? Zoveel water verbruikenom alleen maar om je afwas te doen is volledig onnodig en een absolute verspilling. Waarom installeer je niet een van deze360 Graden Waterbesparende Kraan Accessoires voor Keukens en Badkamers en je probleem is opgelost.

 

Bestel vandaag nog deze 360 Graden Waterbesparende Kraan Accessoirevoor Keukens en Badkamersen heb weer controle over de waterdruk die uit je gootsteen komt! Het is niet langer nodig om je kraan te forceren om genoeg waterdruk te krijgen en dat alleen maar om je handen te wassen of om je lichaam effectief te reinigen.Deze handige Waterbesparende Kraan vermindert de hoeveelheid water die nodig is en houdt de waterdruk sterk genoeg voor een grondige reiniging. Daarbij is hij eenvoudig te installeren omdat hij direct en moeiteloos op je bestaande wastafelkraan bevestigt kan worden.

 

Verminder vandaag nog je waterconsumptie met deze 360 Graden Waterbesparende kraan Accessoire voor Keukens en Badkamers!

 

Materiaal: ABS + Silica+ Roestvrij Stalen Blad
Maat: 5,3 cm x 8.5 cm x 2,2 cm
Modus: Drie Instellingen Mogelijk
Kleur: Wit

Merk:

360 Graden Waterbesparende Kraan Accessoire voor Keukens en Badkamers bestellen? Wij hebben deze nu in de aanbieding!

> Bestel nu!